2014-2015
KURSER
Hørsholm - Aalborg - KøbenhavnLEDERBOOST - (Hørsholm)
Projektledelse - Effektiv Ledelse
Den 25.-26. september (mandag-tirsdag) kl. 9-16.

PROJEKTLEDELSE & MOTIVATION - I (Aalborg)
Effektiv Ledelse
Den 12.-13. november (mandag-tirsdag) kl. 9-16.

PROJEKTLEDELSE I (København)
Effektiv Ledelse
Den 28.-29. januar (onsdag-torsdag) kl. 9-16.

PROJEKTLEDELSE & MOTIVATION - II (Aalborg)
Effektivt Samarbejde
Den 25.-26. februar (onsdag-torsdag) kl. 9-16.UDGANGSPUNKT
Arrangementerne tager udgangspunkt i det grundlæggende spørgsmål: "Hvordan skaber man en positiv synergi omkring virkeliggørelsen af egne visioner i mødet med den anden?"

Det teoretiske fundament for kurserne udvikles løbende i et kvalitativt samspil med deltagernes erfaringer med det formål at modeller og metoder i stigende grad spejler og beriger praksis. Formidling og forskning foregår således i et tæt samspil.

Der hentes inspiration fra magtteori, teorier om kommunikation, ledelsesteori og psykologi. Og svarene søges i mødet med kursisternes hverdag, da det er hér teorierne står deres prøve. Blandt de anvendte forfattere og teoretikere kan nævnes Steven Covey, Niels Ahrengot, Finn Havaleschka, Nada Ignjatovic Savic, Christensen & Kreiner, Jungk & Müllert, Davidsen-Nielsen & Leick.

Af hensyn til udbyttet, er der max. 8 personer på hvert hold.

  LEDERBOOST
Fokus: rollen som leder

Her er inspiration til dig, der ønsker at blive en endnu bedre leder. Og til dig, der glæder dig, når det lykkes at få andre til at vise sig fra den bedste side, bidrage til en god stemning og skabe sublime resultater ud fra deres egen motivation for at gøre det så godt som muligt.

Kurset suppleres af et individuelt coachingforløb.

Prisen for kurset er kr. 12.000 + moms. Beløbet inkluderer 2 sammenhængende kursusdage kl. 9-16, materialer og forplejning i form af morgenmad, te/kaffe, frokost, eftermiddags snack og frug & isvand i lokalet hele dagen.

Prisen for coachingforløbet er kr. 1.200 pr. coachingtime + moms. Ved køb af 10 gange inden udgangen af august 2014, får man 2 gratis sessioner oveni.
> Se mere om kurset hér
> TilmeldingPROJEKTLEDELSE I
EFFEKTIV LEDELSE
Fokus: rollen som projektleder

Her er input til, hvordan man sikrer, at projektet udvikler sig i det tempo og med den kvalitet, man ønsker. Hvordan man bevarer sin gejst i arbejdet med projektet. Og hvordan man bedst definerer sit ansvar og skaber optimale forudsætninger for at trives i mødet med den anden.
> Se mere om kurset hér
> Tilmelding hérPROJEKTLEDELSE II
EFFEKTIVT SAMARBEJDE
Fokus: synergien i samarbejdet

Her er input til, hvordan man udnytter potentialet i samarbejdet optimalt. Hvad der skal til, for at ens samarbejdspartner handler ud fra egen motivation og yder sit bedste. Hvordan man bedst håndterer andres reaktioner. Og hvordan man inspirerer, skaber en god stemning og udnytter udviklingspotentialet i eventuelle konflikter.
> Se mere om kurset hér
> Tilmelding hér


Provinu